Status Monitor Name Uptime
up server 1 cpanel 99.993 %
up server 2 plesk 100.000 %
up server 3 ispconfig 99.712 %
Updated at 8:09 pm

Pas op voor dit soort mailtjes, wij versturen ze niet.

 


Migratie server

Via deze weg willen wij jou informeren over de migratie van de server waarop jouw diensten staan. Deze migratie heeft een aantal voordelen voor jou als klant. Zo zal het platform uitgerust zijn met NVMe SSD’s, deze zijn nog sneller t.o.v. onze huidige SSD-schijven. Daarnaast is het nieuwe platform high availability, wat inhoudt dat er drie replica’s van jouw bestanden beschikbaar zijn. Bij een hardware-gerelateerde storing zal deze dus automatisch, binnen enkele minuten, overgenomen worden door een andere replica.

Deze migratie zal plaatsvinden op: woensdag 24 april 2019

Wij voeren deze migratie in de nacht uit om zo min mogelijk overlast te veroorzaken aan jouw kant. We raden jou aan om vanaf 22:00 geen wijzigingen meer aan jouw site(s) uit te voeren. Op onze statuspagina kan je zien wanneer de migratie afgerond is.

TLS V1.0 en V1.1 ondersteuning mailcliënt
Op de nieuwe omgeving van ons webhostingplatform zal er geen ondersteuning meer zijn voor TLS V1.0 en V1.1
Deze versies zijn namelijk end-of-life. Het is mogelijk dat jouw mail cliënt hier nog gebruik van maakt. In dat geval dien je jouw cliënt te upgraden of te vervangen.
Wij ondersteunen de laatste versies van o.a. Thunderbird, Apple Mail en Outlook.
Mochten er naar aanleiding van deze mail vragen zijn, neem gerust contact met ons op.

 

De migratie met succes afgerond

 

15-03-2019 – 13.14

Storing DNS

Er is momenteel een storing met nszero DNS servers. Hierdoor kunnen de records niet worden resolved of worden beheerd, we werken uiteraard met spoed om dit te verhelpen.

Dit is de reactie van onze domainregistar die de domeinnamen omzet naar de ip adressen van onze servers, Helaas kunnen wij geen enkele invloed hierop uitoefenen!

update 14.30 probleem opgelost!

Van onze domainregistar: Helaas hebben wij te maken gehad met een storing in onze DNS servers en een gerichte DDos aanval op onze nameservers. Hierdoor heb je wellicht hinder ondervonden in jouw web-verbindingen.